Izvor:
23.08.2017 u 02:22
0

MILICA PAVLOVIĆ: Volela bih da se udam!

Milica Pavlović priznaje da jedva čeka da se zaljubi i uda, međutim ne tuguje mnogo jer kaže da je već navikla da bude sama.

Željna sam ljubavi, ali život me nekako ojačao i naučio da budem nezavisna. Kada se bude pojavio neki ozbiljan muškarac i ko može sa ovakvom ženom kao što sam ja da funkcioniše, rado ću ga prikazati u javnosti – rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

-Nosim bele haljine ponekad i neka slute na venčanje-istakla je Milica.

Ona je prošle nedelje napunila 26 godina i volela bi da se uda u skorije vreme. Nedavno je na nastupu na jednom beogradskom splavu obukla belu haljinu i objašnjava da će možda tako prizvati dan kada će izgovoriti sudbonosno "da":

Nosim bele haljine ponekad i jer one slute na svadbu, nikad se ne zna, ali za sada nema ništa na vidiku. Volela bih da momak koji me oženi bude dobar i čistog srca.

izvor/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter