Izvor:
23.08.2017 u 22:23
0

UTEGLA SE I POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Bijonse u tesnoj,crvenoj haljini….

Iako je nedavno postala mama blizanaca, popularna queen B ne može da dočeka da pokaže svoju post-porođajnu figuru kojom je i ona sama zadiviljena.

Pre samo nekoliko dana, osvanula je vest kako je odlučila da poseti plastičnog hirurga i svoju zadnjicu dovede u red, u čemu je njen suprug, poznati reper Džej Zi, apsolutno podržava. Kako se šuška, na listi tih prioriteta, svakako su i grudi.

Kako bi dokazala da je u top formi i da obline i dalje krase njeno zanosno telo, Bijonse se ovoga puta slikala tesnoj crvenoj haljini, koja joj definitivno laska.

Ovom fotografijom, privukla je pažnju svih pratilaca na Instagramu, koji su verujemo, na prvi pogled, bili šokirani od samog prizora.

izvor/stiklaipatika

foto/arhiva/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter