Izvor:
24.08.2017 u 12:41
0

NE KRIJU INTIMU: Katarina Grujić uhvaćena sa dečkom na zadnjem sedištu auta!

Pevačica se ne libi da pokaže kako uživa sa dragim, a ova njihova fotografija vrlo brzo je dobila veliki broj komentara na društvenim mrežama.

Katarina Grujić je nedavno konačno "uhvaćena" sa dečkom Kostom, iako je mesecima pokušavala da sakrije njegov identitet od očiju javnosti, a tokom leta uživaju u romansi na crnogorskom primorju, na kom atraktivna pevačica često nastupa.

Sada je na društvene mreže postavila sliku na kojoj vidimo kako razmenjuju nežnosti na zadnjem sedištu automobila, što se mnogima i te kako dopalo, pa su je "zatrpali" pozitivnim komentarima.

– Zbog tebe se osećam posebno. Volim taj osećaj – napisala je Kaća na engleskom ispod fotografije.

izvor/blic.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter