Izvor:
25.08.2017 u 16:18
0

LUDI OD LJUBAVI: Detalji svadbe Bekvalčeve i Luke!

Iako je govorila da više neće oblačiti venčanicu i da veruje u ljubav bez papira, Nataša Bekvalac krajem septembra udaće se za IT stručnjaka Luku Lazukića, s kojim čeka dete.

– Nataša i Luka su ludi od ljubavi i žele što pre da sklope brak. Dete koje će se roditi neće živeti u vanbračnoj zajednici, i to je ono što ih oboje raduje – kaže za izvor blizak paru.

Otkako je upoznala Luku, Nataša je maštala o zajednici sa njim. Samo dva meseca otkako su uplovili u romansu počeli su da žive zajedno, potom je pevačica zatrudnela, a sada uveliko spremaju svadbu.

Nataša ne želi da pravi cirkus od venčanja, te će sudbonosno "da" izgovoriti u najužem krugu prijatelja i porodicom. Odavno u porodici Bekvalac smatraju da velike svadbe ne znače i dugotrajan brak, a na sličan način se i Natašina sestra Kristina udala po drugi put za supruga Iva. Nataša je sigurna da je Luka onaj pravi i bez razmišljanja će mu reći "da" – kaže dalje izvor.

Iako je u drugom stanju, ne predstavlja joj problem da nastupa, a ni da pravi ubrzane planove za venčanje. Nataša i Luka trenutno biraju mesto na kom će se venčati.

– Nataša se zvanično razvela od Ljube Jovanovića, tako da ne postoji više nijedna prepreka njenoj sreći sa Lukom. Njih dvoje su veoma zaljubljeni i zaista ne skidaju osmeh sa lica – dodaje naš izvor.

Podsetimo, Luka i Nataša uplovili su u vezu nakon što je ona okončala brak sa Ljubom. Pevačica je nekoliko puta izjavila da u Luki vidi idealnog partnera, a osim fizičkog izgleda, privukao ju je i brojnim hobijima, kao što je vožnja motora, tačnije bajkerski život.

Iako je dosad imala nekoliko ljubavnih krahova, Luka je Nataši ponovo vratio veru u ljubav i osmeh na lice, a ubrzo nakon što su uplovili u romansu, otputovali su na romantičan odmor u Grčku i potom na Ibicu. Grčka je nedavno ponovo usledila i tamo su saznali da će uskoro postati roditelji.

izvor/blic.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter