Izvor:
25.08.2017 u 22:21
0

KRENULA CECINIM STOPAMA: Anastasija ulazi u studio, a evo ko joj piše pesmu! (foto)

Nakon brojnih nagađanja sve je izvesnije da će Anastasija Ražnatović krenuti stopama svoje popularne majke Cece Ražnatović.

Naime, Anastasija je prelomila i rešena je da snimi prvu pesmu, a već sledećeg meseca ulazi u studio kako bi krenula da radi na svojoj prvoj pesmi.

Za tekst ove numere će biti zadužena Marina Tucaković, koja je napisala i Cecine najveće hitove.

– Ceca je, naravno, poverenje ukazala Marini Tucaković, dugogodišnjoj prijateljici koja je za nju napisala bezbroj hitova, i ona je uradila pesmu za Anatasiju. Plan je da Taša početkom jeseni uđe u studio, a u međuvremenu traži još dobrih tekstova. Uslov je bio da te pesme budu potpuno drugačije, moderne i sa prizvukom strane muzike – otkrio je izvor.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter