Izvor:
13.09.2017 u 18:28
0

BITNO DA JE UPADLJIVO: Kim na Nedelji mode u providnoj kombinaciji!

Nedelja mode u Njuorku je događaj koji okuplja svetski džet set. Zvanice su poznate i uspešne i uglavnom raspložene da budu u centru pažnje, pa im nije lako da dodju do izražaja. Ipak, Kim Kardašijan uvek ima provereni recept da zaseni sve.

Naime, njen smeo stajling podelio je javnost. Kožna jakna, kožni top u kombinaciji sa providinim helankama možda nisu najsjajniji izbor za crveni tepih ali Kim je uspela da skrene pažnju na sebe.

Starleta je zbog Nedelje mode promenila i boju kose, te je sada ponovo plavuša. -Dugo sam razmišljo povratku u plavo i tako sam srećna! Znam da mnogi misle da nosim periku, ali ovo je moja prava kosa,napisala je Kim na svom nalogu.

izvor/hellomagazin

foto/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter