Izvor:
14.09.2017 u 18:43
0

„Zgodna žena“ se obistinjuje? DŽULIJA ROBERTS SE RAZVODI ZBOG OVOG GLUMCA! (video)

Glumica Džulija Roberts razvodi se od supruga Danijela Modera i zbog svog slavnog kolege Ričarda Gira.

Kako prenose američki mediji, Džulijin i Danijelov brak koji traje od 2002. godine, odavno je u krizi, a glavni razlog je afera sa Girom s kojim je Džulija godinama u vezi. Njih dvoje navodno su bili ranije u vezi, koju su obnovili 2015. godine nakon gostovanja u emisiji "Today Show" povodom obeležavanja 25 godina od premijere filma "Zgodna žena".
Tokom snimanja emisije videlo se da su veoma prisni, a prema pisanju poznatog portala izgleda da se romansa ponovo dogodila, kao i da su viđanja nastavili po hotelima gde su se satima zadržavali. Suprug Džulije Roberts sada je odlučio da zatraži razvod, jer su za vezu dvoje glumaca saznali i mediji.

Robertsova ima troje dece iz braka sa Moderom – Hazel, Finej Voltera i Henri Danijela.

Kurir
Foto: Instagram/estiveintemillas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter