Izvor:
17.09.2017 u 16:50
0

DEČKO RADE MANOJLOVIĆ U BOLNICI: Haris Berković se srušio na bini! (foto)

Bolela ga je glava i osećao je malaksalost

Haris Berković srušio se na svom nastupu u BiH, nakon čega je završio u bolnici.

Pevač se pred izlazak na binu požalio članovima benda da se ne oseća dobro i da nije siguran da li će uspeti do kraja da održi svirku. Bolela ga je glava i osećao je malaksalost.

– Berkoviću su se sušila usta i preznojavao se. Kad je počeo drugi blok, bilo mu je još gore. U jednom momentu prebledeo je, a gazda kluba mu je govorio da prekine s nastupom i da ode do obližnje ambulante. Haris je pokušavao da pregura sat vremena na nogama, ali nije uspeo. Pola sata pred kraj svirke, uhvatio se za stalak mikrofona i srušio se. Bio je pri svesti, ali nije imao snage. Kolabirao je. Napustio je klub i otišao u Hitnu, gde je primio infuziju – kaže naš izvor.
Haris juče nije odgovarao na naše pozive.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter