Izvor:
22.09.2017 u 17:01
0

Nataša Bekvalac pokazala kako je pokušala da prevari doktorku! (FOTO)

Nataša Bekvalac otkrila je na svom Instagramu kako je pokušala da prevari svoju doktorku koja vodi računa o njenoj kilaži tokom trudnoće.

Duhovita Nataša je, naime, stala jutros na vagu, a umesto brojčanika, postavila telefon na kom je na digitronu podesila broj od 56, što bi trebalo da označi njenu kilažu. Ovu scenu je fotografisala i poslala doktorki, koja ju je lako"provalila" videvši telefon na vagi, te joj je tražila da joj sada uslika pravu kilažu.

Budući da nije tako vešta u prevarama, Nataša je bila prinuđena da uslika pravu kilažu na vagi, koja iznosi 62, 7 kilograma. Nakon ovog neuspelog pokušaja, Bekvalac je priznala šta je pokušala da uradi. – Moj pokušaj da od ranog jutra 'prevarim' svoju divnu nutricionistkinju – otkrila je Bekvalčeva.

Izvor: Svet Plus
Foto: Instagram/bekvalceva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter