parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Kristina Radenković: Tužna zbog gubitka oca!

 

Voditeljka Kristina Radenković uvek je nasmejana pa je, teško na njenom licu pročitati da je doživela veliki gubitak što je uticalo i na druge odnose u njenom životu.

Nakon 12 godina borbe sa rakom, njen otac je preminuo, a ona je to teško podnela. – Negde u vreme selidbe za Beograd i tokom menjanja posla, moj otac je posle 12 godina mučne borbe sa kancerom izgubio bitku. Malo je reći da me je pogodilo. Bila sam devastirana i fizički i psihički. Prvo ljuta što me je napustio, onda tužna jer ga nema. To je umnogome uticalo i na moje druge odnose. Izborila sam se sa gubitkom tek posle neke četiri godine. Druge patnje nisu ni vredne pomena. Voditeljka je danas srećna, a za to su zaslužni ćerka Tara i suprug Nikola. Dolazak ćerke u njen život, kaže, potpuno je promenio njene prioritete.

– Moram vam priznati da i nisam mnogo, sem što me, za razliku od pre, sada zanimaju sve bebi i dečje jeste promenilo, kao i kod svih, jesu prioriteti. Sad se zna ko je i šta je broj jedan. I sad više nisam ja centar svoga sveta, nego Tara – rekla je Kristina. 

 

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Instagram/krisradenkovic 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost