Izvor:
04.10.2017 u 20:57
0

POSLEDNJI SNIMAK DONE ARES: Ovo je najbolje opisalo kakva žena je ona bila! (VIDEO)

Pevačica Dona Ares preminula je u ponedeljak u 41. godini života u svom rodnom gradu Bihaću, gde će se danas u 16 časova održati i sahrana.

Pevačica se već dugi niz godina borila sa kancerom koji joj se vraćao dva puta. Sve vreme je bila pozitivna i sa svojim fanovima delila dane borbe.

Osnovala je i fondaciju za prikupljanje sredstava za lečenje raka, ali ju je nakon godinu dana zatvorila. Napisala je i knjigu "Soba za nikoga" koja je bila njena ispovest inspirisana borbom protiv teške bolesti, koja je promovisana 2015. godine.

U knjizi govori o svom saznanju da ima ovu tešku bolest, nedoumici, suzama, bolu, a potom optimizmu i odluci da se bori do pobede.

Poslednji video na društvenim mrežama Donna Ares objavila je 27. aprila, a taj snimak je možda i najbolji opis ko je zaista bila Azra Kolaković. Žena koja je živela za muziku, za njoj bliske osobe, žena koa je i u najtežim trenucima života oko sebe širila pozitivnu energiju.

Pogledajte OVDE.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter