Izvor:
05.10.2017 u 15:06
0

SIN ACE LUKASA: Želi da ide očevim stopama!

Naslednik popularnog pevača kaže za da je odmalena voleo muziku, a da je sada dovoljno zreo da zna da će mu to biti profesionalno opredeljenje.

– Tata nas nikad nije forsirao ni na šta, mada mu je drago što sam se odlučio baš za pevanje. Do sada sam vodio sportski život, u Nemačkoj, gde sam donedavno živeo, bio sam veoma uspešan u tenisu i fudbalu, ali sam shvatio da me muzika kako odrastam privlači sve više. Tačnije, prvo sam mislio da je prolazna faza, a kad sam shvatio da nije, seo sam sa tatom, popričao o svemu, naišao na ogromnu podršku i od tog dana sve polako dolazi na svoje mesto – kaže Andrej.

Ipak, muzički pravac za koji se odlučio razlikovaće se dosta od očevog, jer se pronašao u muzici koja je poslednjih nekoliko godina aktuelna.

– Furam neki drugi fazon, pevaću ono što se sada sluša, kao što su pesme Vuka Moba i drugih popularnih repera i em-sijeva. Pesmu koja je gotova, i za koju se kroz mesec dana očekuje spot, Vuk Mob je i uradio. Pre dva dana sam počeo snimanje spota, neke scene sam već snimio, i na celom projektu se vredno radi kako bi sve bilo kako treba – nastavlja Andrej i dodaje da je cela porodica uz njega.

– Svi su uz mene, podržavaju me, žele da radim ono što volim i veruju da ću biti uspešan u pevačkom poslu. Stariji brat Lazar je svaki dan sa mnom, prepustio sam mu deo sa kontaktima i menadžerstvom, a tata je neko ko mi osim savetima i iskustvom pomaže i finansijski, što mnogo znači. Ovo su neke lepe stvari, kojima porodično svi želimo da se posvetimo – zaključuje Lukasov sin.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva, Instagram/aleksandar_vuksanovic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter