Izvor:
05.10.2017 u 22:12
0

ANABELA BASALO ZA HAPPY TV: Nisam čitala tekstove za HOT LAJN!

Jedna od najpoznatijih erotskih spisateljica, čiji su romani dostigli veliku popularnost, svakako je – Anabela Basalo.

U gostovanju u emisiji "Posle ručka" na televiziji Hepi, spisateljica je napokon otvoreno progovorila o optužbama da je radila za hot lajn:

– Valjda izgledam kao neuka plavuša, pa zbog toga ljudi misle da ne umem ništa da napišem. Prva istina je da sam čitala tekstove za hot lajn. Nisam čitala! U jednoj prilici sam se našla do devojke koja je čitala tekstove, koja je u jednom trenutku negde otiškla. Zazvonio je telefon i ja sam se javila. Krenula sam da pričam, ali nisam uspela, rekla sam: "Molim Vas, nazovite za 5 minuta.". Ne osuđujem, to je častan posao, ali ja nisam sposobna za tako nešto – iskrena je Basalo.

Poslednja knjiga Anebela Basalo poredi se sa svetskim bestselerom "50 nijansi sive", koja je osvojila srpsku javnost.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Nas svet knjiga

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter