Izvor:
06.10.2017 u 21:20
0

SKRIVAO SE PRAVI UZROK: Hju Hefner nije umro mirno na spavanju!

Hju Hefner nije umro mirno na spavanju. Naime, u izvodu iz matične knjige umrlih je naveden pravi razlog.

Objavljen je izvod iz knjige umrlih, na kojem se vidi od čega je 91-godišnjak preminuo. U dokumentu se navodi tačan uzrok smrti, odnosno srčani zastoj, respiratorna insuficijencija, septikemija i e-coli. Odeljenje za javno zdravlje Los Anđelesa još ne zna kako je Hefner oboleo od smrtonosne bakterije. Američki mediji su preneli da je Hefner "preminuo mirno u snu".

Hefner je preminuo 27. septembra u vili na Beverli Hilsu. Sahranjen je u subotu, a sahrani je prisustvovala samo njegova porodica. Po njegovoj želji, sahranjen je pored Merilin Monro u parku Vestvud Vilidž u Los Anđelesu.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter