Izvor:
07.10.2017 u 08:45
0

ZAR I ONI: Šakira i Pike se razvode?!

Kako javlja španski portal Cotilleo, fudbaler Žerar Pike i kolumbijska pop zvezda Šakirastavili su tačku na svoju vezu.

Ovaj portal tvrdi da je par već mesecima udaljen i da su nedavno doneli odluku da se rastanu, što ni Šakira ni Pike nisu potvrdili.

Pevačica se, navodno, iselila iz njihovog zajedničkog doma u Barseloni, a izvori bliski paru tvrde da je zaista došao kraj ovoj vezi.

O rastanku jednog od najpopularnijih parova na svetu spekuliše se od juna, kada su poslednji put viđeni zajedno u javnosti, na venčanju Leonela Mesija i Antonele Rokuco.

Ukoliko je ovo istina, ovo je posebno težak period za Pikea, koji je proteklih dana u centru niza skandala vezanih za katalonski referendum o nezavisnosti koji Madrid ne odobrava.

Izvor: Glossy.rs
Foto Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter