Izvor:
07.10.2017 u 14:28
0

Nije želeo da čuje za nju, a ona mu šalje dirljivu poruku: OVO JE OTAC DALILE MUJIĆ! (foto)

Dalila Mujić, pobednica "Parova 5", pomirila se sa ocem, koji se javno odrekao svoje ćerke kada je prvi put učestvovala u rijalitiju.

On nije bio zadovoljan kako se ona ponašala u "Parovima 4", te su zbog toga bili u lošim odnosima, a njihov sukob kulminirao je i kada je odlučio javno da se odrekne svoje ćerke. Proteklog leta ponovo su uspostavili kontakt i izgladili odnos. Da je sada sve isto kao pre između oca i ćerke pokazuje i njena objava na Instagramu.

Dalila je na svom Instagramu objavila fotografiju sa ocem i uputila mu emotivne reči, koje su raznežile njene pratioce.

– Za zvezdu zlatnu, sve što postah-HVALA TI!! Za bol i patnju,za svaki tvoj uzdah – oprosti mi!!! Sada kada znam šta život je, ja često tvojih riječi sjetim se – sve biti mora i proći će. Strpljen-spašen,budi poštena-obraz čuvaj,kod iskušenja u Boga se uzdaj-sve pamtim oče. Predivna tri dana provedena kod mog oca i rastajanje sa suzama u očima. Ljudi ne mogu da vam opišem ovaj osjećaj-pišem i plačem i od sreće i od tuge. Moj najveći oslonac u životu,moje sve!!! – napisala je Dalila u opisu slike.

Happytv.rs
Foto: Instagram/dalila_dragojevic-official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter