Izvor:
09.10.2017 u 01:52
0

DRUGA OSOBA: Ovako je Maja Berović izgledala pre 10 godina! (FOTO)

Maya Berović se trenutno nalazi na američkoj turneji, gde dupke puni klubove, što govori u prilog tome da je poslednji album "Viktorijina tajna", koji je uradila u saradnji sa Buba Korelijem i Jala Bratom pun pogodak.

Upravo iz tog razloga su i krenuli na zajedničku turenju.

Međutim, iako danas Maya izgleda svetski, te ubira komplimente i najstrožih modnih kritičara, pre deset godina je izgledala potpuno drugačije.

Osim toga, muzički pravac koji je tada negovala se dijametralno razlikovao od pesama koje snima danas.

Ipak, kada danas pogleda prvi spot koji je snimila u svojoj karijeri, ona ne bi ništa promenila iz opravdanih razloga.

– To je bilo takvo vreme. Tada su neke druge stvari bile popularne i kada je muzika i kada je moda u pitanju. Ne stidim se apsolutno ničega, a konkretno kada vidim taj spot, kroz glavu mi uvek prođe misao kako sam u to vreme mislila da sve funkcioniše drugačije i skoro uvek pomislim kako sam tada bila kao neka devojčica – ispričala je Berovićeva uz osmeh.

Izvor: Pulsonline
Foto: Instagram/mayaberovicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter