Izvor:
09.10.2017 u 13:33
0

Kontrola kao u gradskom prevozu: Filip Živojinović se ne odvaja od Prije, ne može da mrdne od njega!

Od početka veze, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović retko se mogu videti razdvojeni, a otkako je posinak Lepe Brene preuzeo brigu o njenoj karijeri kao menadžer, pevačica više nikuda ne mrda sama, u šta se uverio i naš fotograf, koji je slikao mladi par na jednom prestoničkom splavu.

Pevačica došla je na nastup odlično raspoložena, a čim se smestila sa Filipom u separe, počelo je došaptavanje i grljenje. Ali kada su Priji počele da stižu poruke, Živojinović se malo unervozio, pa je počeo da je nadgleda. Dok je pevačica gledala u ekran telefona, on je istezao vrat, očigledno u nameri da sazna ko piše njegovoj dragoj. U jednoj stabilnoj vezi očekivali bismo malo više poverenja, ali možda im treba još malo vremena!

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter