Izvor:
09.10.2017 u 17:22
0

PONOVO SLOBODNA: Hajdi Klum otkriva razlog koji je doveo do kraha njene veze!

Poznata manekenka Hajdi Klum nedavno je raskinula vezu sa trinaest godina mlađim Vitom Šnabelom. Iako su mnogi mislili da je reč samo o još jednom hiru poznate manekenke, stvar je bila mnogo ozbiljnija.

Problem je bio u njegovom ponašanju i postupcima. Naime, njen izabranik bavio se nedozvoljenim radnjama. Vito je uhapšen 3. septembra na jednom festivalu kada je kod njega policija pronašla gomilu halucinogenih pečurki koje je, navodno, preprodavao.

Njemu sada preti kazna od pet godina zatvora jer je pored opijata dilovao i umetničke predmete. Hajdi je stavila tačku na vezu, a očigledno da nema sreće u ljubavi s obzirom na to da se 2012. godine razvela i od muzičara Sila.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter