Izvor:
09.10.2017 u 17:42
0

LENA KOVAČEVIĆ: Oduševila zvanice na Belom dvoru i stasom i glasom! (foto)

Pop-džez pevačica pevala je na svadbi prinčevskog para, Filipa i Danice Karađorćević, u Belom dvoru, posle crkvenog venčanja.

POP-džez pevačica Lena Kovačević pevala je na svadbi prinčevskog para, Filipa i Danice Karađorćević, u Belom dvoru, posle crkvenog venčanja. Lepa umetnica je pred mnogobrojnim zvanicama nastupila u pratnji svog benda, a na repertoaru su, osim pesama sa njena tri albuma, bili i svetski hitovi u džez i pop maniru.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam bila deo slavlja princa Filipa i princeze Danice, a atmosfera je bila, zaista, fantastična – rekla je za naš list Lena, koja blistala u bež haljini, kreatorke Biljane Tipsarević. – Oni su divan par i celo veće je bilo radosno ali i opušteno, jer su bile zvanice različitih generacija, kao i deca. Pevala sam sa muzičarima s kojima godinama nastupam, tako da je i zvuk i koncept poseban i pažljivo biran.

Izvor: Večernje Novosti
Foto: lenakovacevic_official/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter