Izvor:
11.10.2017 u 02:40
0

EDITA O RASKIDU SA DUGOGODIŠNJIM DEČKOM: Naučila sam ozbiljnu lekciju! (foto)

Pevačica je otkrila da je posle raskida sa dugogodišnjim dečkom naučila da momke više ne treba da eksponira u javnosti, odnosno na društvenim mrežama.

Edita Aradinović progovorila je svom privatnom životu, pa je priznala zbog čega se kaje.

– Nikada više neću komentarisati svoj ljubavni život. Posvećena sam sebi i karijeri, sve ostalo je iza mene. Jedina pouka iz prošle veze mi je da nikada više na društvenim mrežama neću objaviti fotografije svog partnera. Instagram je toliko javan, da kada nešto daš, ljudi previše očekuju i onda počne da se kvari taj unutrašnji mir, o spoljašnjem neću ni da pričam – rekla je ona i dodala:

– Zdrava sam, normalna devojka, ne želim više nikada da budem ismejana ni od koga. Po meni je vrlo malo muškaraca koji su pravi i koji mogu da se nose sa većim stvarima, ali svaki put kad izađem iz neke loše situacije, osećam se jačom nego što sam bila pre toga – kaže pevačica.

Kurir
Foto: Instagram/editaaradinovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter