Izvor:
11.10.2017 u 21:14
0

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ OTKRIVA: Jovanina želja iz detinjstva je ANA a kako je SRNA dobila ime?

Poznati par Jovana i Željko Joksimović nedavno su postali roditelji dve ćerke. Za svoje mezimice odabrali su lepa imena koja nisu jedna od onih koja su "prema svetskim trendovima".

Devojčice su nazvali Ana i Srna, a poznati muzičar je sada i otkrio zašto su se on i njegova supruga opredelili baš za ta.

"Ime Ana bilo je Jovanina želja iz detinjstva, pa smo od prvog trenutka znali da će se jedna od njih dve tako zvati. O drugom imenu smo dugo razmišljali, a Srna nam je nekako oboma prirasla srcu. Vežbali smo izgovor imena uz prezime i dobro paše", istakao je Željko i time otkrio da je Jovana htela ime Ana za svoju ćerku iako o tome nikada nije govorila.

Nema sumnje da su oboje ostvarili svoje želje, a emotivno značenje koje se krije iza toga još jedan je od pokazatelja da su njih dvoje presrećni zbog dolaska bliznakinja.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter