Izvor:
12.10.2017 u 00:10
0

TANJA SAVIĆ ŽELI DEVOJČICU: Dušane da li si spreman?

Popularna folk pevačica Tanja Savić iz braka sa Dušanom Jovančevićem ima dva sina -Maksima i Đorđa.

Ona nikada nije krila da su njeni sinovi njen najveći uspeh, ali sada je pred premijernim kamerama otkrila da često razmišlja o proširenju svoje porodice.

– S vremena na vreme poželim da rodim devojčicu. To bih baš želela. Medicina je danas uznapredovala, možeš da naručiš dete, što se kaže… Danas možeš svom detetu da odrediš i boju očiju, ali ja ne idem baš toliko daleko. Sada se sve može – rekla je pevačica.

Ona se takođe osvrnula i na odnos sa svojom sestrom i rekla da njih dve nikada nisu bile u sukobu kao i da među sestrama nikada ne može da se dogodi ništa što ne može da se ne oprosti.

Izvor: Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter