Izvor:
13.10.2017 u 00:40
0

RADA SARIĆ: Otkrila ime koje je odabrala za svog naslednika! (foto)

Rada Sarić i njen suprug Milan Čolović prvi put su se ostvarili kao roditelji.

Pevačica Rada Sarić porodila se 9. oktobra, nekoliko meseci nakon venčanja sa izabranikom Milanom, i na svet donela zdravog dečaka.

Srećna mama koja se prvi put ostvarila u ovoj ulozi ponosno je objavila fotografiju iz bolnice na kojoj ona i suprug drže ručicu malenog sina, a u poruci kojom se obratila fanovima otkrila je i kako se zove novi član porodice Čolović.

– Hvala ti, Bože! Hvala ti, srećo moja, na najlepšem daru! Taj 9.10. je najlepši dan u mom životu! Ljubavi najveća, hvala ti što si moj život učinio još lepšim i potpunijim! Sa tobom sam se i ja ponovo rodila! Dobrodošao, Vasilije! Volim vas najviše na svetu – napisala je Rada.

Inače, ime Vasilije je srpska varijanta grčkog muškog imena koje potiče od reči "basileios", što znači "carski", "kraljevski", a takođe je i ime hršćanskog svetitelja.

Izvor: Telegraf
Foto: instagram/radaaasaric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter