Izvor:
13.10.2017 u 01:09
0

MANEKENKA SARA STEJDŽ: U devetom mesecu trudnoće stomak joj se jedva nazire! (foto)

Lepotica samo što se nije porodila, a stomak joj se jedva nazire.

Manekenka Sara Stejdž trebalo bi uskoro da se porodi, no po njenom stomaku deluje kao da je jedva u petom mesecu trudnoće. Termin za porođaj, ovom fitnes modelu, jeste 22. oktobar, a njeni fanovi – kojih ima 2,3 miliona – neprijatno su iznenađeni.

Mnogi od njih su sigurni da će ona svojom "neprirodnim" izgledom nauditi plodu.

– Definitivno ne bih htela da izgledam ovako u devetom mesecu trudnoće, užasno je! Ne bih napuštala doktorsku ordinaciju, tražila bih ultrazvuke jednom nedeljno i merenja, da se uverim da je sve u redu sa bebom. Nosim živo biće, a ne komad hleba – napisala je jedna od začuđenih žena u komentaru pored Sarine obnažene fotografije.

Manekenka je pokušala da uveri svoje fanove da razloga za brigu nema i da nije njena krivica to što joj stomak nije izražen.

– Naša tela su sposobna za mnogo više nego što mislimo. Svi bi trebalo da znamo da je svako telo drugačije i tu različitost treba poštovati – ovim rečima ona se obratila svojim obožavaocima.

Zapravo, Sari je ovo druga trudnoća i ista situacija bila je i tada. No, ona je rodila zdravog dečaka, koji sada ima dve godine.

Izvor: Žena
Foto: instagram/sarahstage

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter