parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

MANEKENKA SARA STEJDŽ: U devetom mesecu trudnoće stomak joj se jedva nazire! (foto)

 

Lepotica samo što se nije porodila, a stomak joj se jedva nazire.

Manekenka Sara Stejdž trebalo bi uskoro da se porodi, no po njenom stomaku deluje kao da je jedva u petom mesecu trudnoće. Termin za porođaj, ovom fitnes modelu, jeste 22. oktobar, a njeni fanovi - kojih ima 2,3 miliona - neprijatno su iznenađeni.

Mnogi od njih su sigurni da će ona svojom "neprirodnim" izgledom nauditi plodu.

 

 

- Definitivno ne bih htela da izgledam ovako u devetom mesecu trudnoće, užasno je! Ne bih napuštala doktorsku ordinaciju, tražila bih ultrazvuke jednom nedeljno i merenja, da se uverim da je sve u redu sa bebom. Nosim živo biće, a ne komad hleba - napisala je jedna od začuđenih žena u komentaru pored Sarine obnažene fotografije.

Manekenka je pokušala da uveri svoje fanove da razloga za brigu nema i da nije njena krivica to što joj stomak nije izražen.

 

 

- Naša tela su sposobna za mnogo više nego što mislimo. Svi bi trebalo da znamo da je svako telo drugačije i tu različitost treba poštovati - ovim rečima ona se obratila svojim obožavaocima.

Zapravo, Sari je ovo druga trudnoća i ista situacija bila je i tada. No, ona je rodila zdravog dečaka, koji sada ima dve godine.

 

Izvor: Žena
Foto: instagram/sarahstage

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost