Izvor:
13.10.2017 u 03:36
0

NI RADA GA NIJE PREPOZNALA: Haris u neobičnom izdanju! (FOTO)

Mladi folker Haris Berković je uspeo da svojim izgledom šokira sve, pa i svoju devojku radu Manojlović

Haris Berković, koji je širokim narodnim masama postao poznatiji nakon što je uplovio u emotivnu vezu sa starijom koleginicom Radom Manojlović, otkako je zakoračio na estradnu scenu nije mnogo menjao svoj fizički izgled niti stil, osim što je radio na povećanju mišićne mase.

Upravo zbog toga mnogi su se iznenadili kada su na njegovom nalogu na Instagramu ugledali fotografiju na kojoj, u prvi mah, niko nije mogao da ga prepozna. Naime, pevač je rešio da pokaže i svoju kreativnu stranu tokom ekranizacije svoje nove pesme, pa mu je prepoznatljive crte lica u potpunosti prekrila maska.

Iako su mu iznenađeni pratioci poručili da mu ista odlično pristaje, verujemo da ga ni emotivna partnerka Rada Manojlović na prvi pogled nije prepoznala, te da će mladi Haris ubuduće izbegavati ovakve egzibicije.

Izvor:Alo.rs
Foto:Instagram/harisberkovic_com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter