Izvor:
13.10.2017 u 16:26
0

ZBOG DEČKA NA REMONT: Dara na posebnom režimu ishrane kako bi dovela liniju do savršenstva!

Dara Bubamara je rešila da konačno liniju dovede do savršenstva, zbog čega se podvrgla specijalnom režimu ishrane. Naime, već nekoliko nedelja folk pevačica koristi posebne preparate za mršavljenje, teretanu ne preskače, a najveću podršku našla je u koleginici i prijateljici Gogi Sekulić, ali i u mladom emotivnom partneru.

Dara je oduvek imala nekoliko kilograma viška, ali to je nikada nije opterećivalo, jer je umela dobro da iznese svaku svoju manu. Međutim, pre nešto manje od godinu dana, Dara je imala zdravstveni problem, zbog kojeg je bila primorana da vodi računa o ishrani i zdravom životu. Tada je drastično smršala i konačno je bila zadovoljna odrazom u ogledalu. Nažalost, kilogrami su se brzo vratili, što zbog neurednog stila života, što i zbog činjenice da nije mogla redovno da posećuje teretanu – kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

Međutim, sada je odlučna u nameri da ponovo steše liniju. Mnogo se zaljubila u mlađeg dečka sa kojim je već nekoliko meseci u vezi i prirodno je da želi da bude najzgodnija i najpoželjnija. Dečko je podržava u svemu što zamisli, pa i u ovome, iako joj on stalno govori da je voli onakvu kakva jeste – kaže izvor i nastavlja:

Goga Sekulić, koja je Darina dobra prijateljica, preporučila joj je preparate za mršavljenje pomoću kojih je oslabila 15 kilograma – kaže izvor i dodaje da se pevačicina podrška time ne iscrpljuje.

Svakodnevno je bodri da istraje u nameri da smrša i tu je za nju svaki put kada je uhvati kriza. Takođe, Uroš Domanović, Gogin verenik i džudista, napravio je specijalni program vežbi za Daru, a ona ga sluša bez pogovora – kaže izvor i dodaje da je upravo Dara upoznala koleginicu sa mladim sportistom.

Podsetimo, pevačica je krajem prošle godine završila na operacionom stolu zbog upale slepog creva, a tada su je zdravstveni problemi naterali da promeni životne navike.

Prestala je da jede meso, a vegeterijanskom ishranom uspela je da smrša deset kilograma.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter