Izvor:
14.10.2017 u 00:54
0

POTPUNI PREOKRET: Kaća Grujić prelazi u Crnu Goru zbog dečka! (foto)

Katarina Grujić odlučila je da se do kraja godine preseli u Crnu Goru, kako bi bila bliže dečku Kosti, koji živi u Podgorici!

Pevačica ne može da podnese veliku udaljenost od svog izabranika, s kojim je od letos u vezi, pa je po njegovom nagovoru odlučila da promeni mesto boravka. Ipak, njih dvoje neće živeti zajedno, ali će biti veoma blizu.

– Kosta je iz Podgorice, a Kaćin tata ima kuću u Budvi, gde će se ona preseliti. Ona je celo leto provela u toj kući i non-stop je bila s dečkom, a u Beograd je dolazila kad je imala nastupe i emisije. I dalje će biti tako, živeće na relaciji Crna Gora – Srbija, s tim što će više vremena provoditi na primorju. Kaća i Kosta su jako zaljubljeni i više ne mogu da podnesu da se viđaju dva, tri puta nedeljno – priča naš izvor blizak pevačici.
Pokušali smo da dobijemo Katarinin komentar, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter