Izvor:
15.10.2017 u 02:09
0

Toni Cetinski 10 godina ne može da preboli njegovu smrt!

Pevač je na Fejsbuku objavio zajedničku fotografiju sa stradalim pevačem, uz koju je napisao i dirljivu posvetu:

Dva dana uoči desete godišnjice pogibije jedne od najvećih zvezda u regionu, Tošeta Proeskog, njegov prijatelj Toni Cetinski objavio je dirljivu posvetu, u kojoj je otkrio da se još nije pomirio s preranim odlaskom mladog muzičara.

"Dragi moj Toše, večno je pitanje zašto je tog jutra u zoru Gospodin odlučio uzeti tebe"?

Evo deset je godina otkad te nema i fališ još više. Velika je praznina ostala nakon tvog odlaska i niko ju nikada ispuniti neće. Znaš zašto? Jer ti si bio i ostao pravi prijatelj. Zato prijatelju, ne prihvatam ipak da te nema jer mi je valjda tako lakše.

Kad bi sad bili zajedno znam da bi snimili zajedničku video čestitku mojoj majci na njen rođendan i znam da bi uživali i u ostalim lepim i važnim danima, tebi i meni dragim ljudima.

Puno bi toga uradili kad bi bili zajedno.

Znaj da si uvek kraj mene prijatelju i da si zaslužan za svako moje dobro delo, dragi moj Toše.

Za gluposti i greške sam zadužen isključivo ja, znaš mene. Koliko god si uvek iz mene izvlačio ono najbolje i koliko god to i dalje činiš ja sam ponekad sposoban sve to zeznuti svojim naivnim verovanjem ljudima jer valjda sve ljude merim po tebi i po onome što to naše prijateljstvo predstavlja. Valjda i to mora biti tako? Ne znam ni ne zanima me. Znam da prijatelja poput tebe više u nikome neću pronaći i da se ni ne treba truditi ni zavaravati.

Ti si jedan i jedini pravi prijatelj i tako će ostati. Znam da si tu negde i hvala ti na svemu što činiš. Voli te brat.

Posadiću dve ruže,
neka rastu, neka se druže!
Jednoj ću dati ime svoje,
drugoj ime tvoje!
U znak prijateljstva među nama
nek cvetaju godinama…
", napisao je Toni na Fejsbuku.

Izvor: stil.kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter