Izvor:
15.10.2017 u 03:08
0

RASPLAKAĆE VAS: Andrija progovorio o bolu nakon odlaska Mande i Marinka Madžgalja!

U poslednje dve godine izgubili smo veliki broj glumaca koji su obeležili našu kulturu.

Brojne kolege i danas sa velikim bolom pričaju o njima, kao i Andrija Milošević koji je otvorio dušu i pomogao da mu je devojka Aleksandra pomogla da se pomiri sa gubitkom prijatelja Marinka Madžgalja i Milorada Mandića Mande.

– Sazreo sam tek pre dve godine. Aleksandra mi je dosta pomogla da sazrim, jer mi smo zajedno četiri godine, a pre dve godine sam osetio da je to to. Ali na to su i neki drugi događaji uticali, otišao je Marinko Madžgalj, pa onda Milorad Mandić Manda. Tada sam bukvalno rekao sebi: "moraš na neki način da ove divne prijatelje i ljude ispoštuješ tako što ćeš imati dušu za sve ljude, što ćeš imati širinu i nećeš biti nezreli tip koji ide i kuka – rekao je popularni glumac i voditelj.

Izvor: Pulsonline
Foto: Screenshot Youtube/Djordje Milosevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter