Izvor:
15.10.2017 u 14:14
0

RADA NIKAD OŠTRIJA: Starija koleginica je želela da mi uništi vezu sa Harisom! (foto)

Pevačica Rada Manojlović otkrila je gostujući u jednoj emisiji da je jedna renomirana pevačica pokušala da joj rasturi vezu sa Harisom Berkovićem.

Rada je sada, kako kaže, srećna u vezi sa Harisom, ali je i dalje kivna na svoju koleginicu koja ga je savetovala da ne bude s njom jednom prilikom kad ga je srela.

– Jedna starija, jako velika zvezda, svi mislimo da je ispunjena, srela je mog Harisa na aerodromu, mene zna na "ćao-ćao", a tek njega ne zna. U to vreme se pislao po tabloidima kako su moji protiv te veze, kako su njegovi protiv te veze, kako je njegov otac navodno davao neke intervjue "šta će ti ona, starija je od tebe, ti si mlad, treba da proživiš, nemoj da se vezuješ". I zamisli ti nju šta je ona njemu rekla! Ona njemu na to kaže "slušaj oca, on ti misli dobro". Pa majku ti tvoju – ispričala je pevačica u jednoj emisiji.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter