Izvor:
17.10.2017 u 15:13
0

POZIRALA U MOKROJ MAJICI: Ćerka Zorica Brunclik u vrelom izdanju! (FOTO)

Naslednica čuvene folk pevačice pokazala je svima svoje novo izdanje, koje je naišlo na mahom pozitivne komentare, dok su se muškarci utrkivali ko će joj uputiti više komplimenata ispod fotke na društvenim mrežama.

Zgodna Zlata Aranđelović (27), najmlađa ćerka Zorice Brunclik, postavila je na svoj Instagram profil najprovokativnije izdanje do sada, kojim je i te kako skrenula pažnju na sebe.

Pozirala je u mokroj majici, a u prvi plan su došli njeni izvajani trbušnjaci, te se da zaključiti da vodi računa o svom telu.

Na fotki se vide i njene tetovaže, dok joj je u ustima cigareta, a poruke od pripadnika jačeg pola samo se nižu.

Kidaš", "prekul", "umirem", samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod ove objave Zoričine naslednice, a procenite sami da li je seksi Zlata ovog puta preterala.

Izvor:blic.rs
Foto:Instagram/goldiesfashion

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter