Izvor:
19.10.2017 u 02:00
0

HIT U NAJAVI: Čola i Dejan Petrović snimili duet! (video)

Popularni pevač predstavio drugi singl sa 15. studijskog albuma. Kako nam je rekao, reč je o duetu sa majstorom trube Dejanom Petrovićem, koji je i koaranžer numere

POP megastar Zdravko Čolić (66) objavio je danas, tačno u podne, na svom “Jutjub” kanalu novu pesmu i spot “Šljive su rodile”, autora Zlatana Fazlića. Kako nam je sam Čola rekao, reč je o duetu sa majstorom trube Dejanom Petrovićem, koji je i koaranžer numere. Ovo je drugi Čolićev singl sa 15. studijskog albuma, koji će biti objavljen u decembru.

– Možda sam malo zakasnio sa naslovom pesme, jer su šljive već rodile, ali su aktuelne i dalje, jer se spremaju džem i rakija – šali se Čola. – Odlučio sam se da baš ona bude drugi singl, zbog vesele atmosfere, a naš najbolji trubač Dejan Petrović je osmislio deonice koje su meni rokenrol. Refren je dvojka, za nekoga vatrogasna, a za nekog rokenrol.

U atraktivnom spotu snimanom u okolini Vršca i na jednom vojvođanskom salašu, koji izgleda kao prava turistička razglednica Srbije, nema Dekija Petrovića, već je ideja režisera Aleksandra Kerekeša bila da u njemu budu samo lepe devojke i – Čola.

Izvor: Večernje Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter