Izvor:
21.10.2017 u 22:47
0

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ: Oduševio Bugare!

Do poslednjeg mesta ispunjena dvorana Nacionalnog centra za kulturu "NDK" u Sofiji, atmosfera i ambijent nalik onom u Karnegi holu, i preko dva sata vrhunske muzike!

Željko Joksimović je oduševio Bugare projektom "Dva sveta" koji je sinoć izveo na oduševljenje svih prisutnih, a nekoliko puta je morao da izlazi na bis jer publika nije prestajala sa aplauzima i povicima "Željko, Željko"

Koncert je predstavljao kombinaciju pesama u swing i jazz aranžmanima, i zanimljivih priča koje dočaravaju dubinu i kvalitet Željkovog projekta. Na set listi su bile pesme koje je već predstavio publici u Srbiji, Hrvatskoj i Makedoniji: "Ne kuni me, ne ruži me majko" od Luisa, "Suada" od Plavog orkestra, "Sve što znaš o meni"; od Arsena Dedića, "Dva smo sveta različita"; od Tome Zdravkovića, i druge obrade, ali i svoje pesme, kao što su "Zaboravljaš", "Leđa o leđa", "Nije ljubav stvar", i veliki ovogodišnji hit "Milimetar", premijerno izveden u novom "odelu".

– Hvala svima na gostoprimstvu, divnoj energiji i emocijama koje ste mi poslali večeras. Sofija je grad u koji rado dolazim i gde imam mnogo prijatelja, a ovaj koncert ću pamtiti kao jedan od najlepših koje sam održao – rekao je Joksimović.

Željko se sreo sa velikim brojem prijatelja pre i posle koncerta u Sofiji, a između ostalih i sa Atanasom Rajkovim, direktorom Vibera, sa kojim je razgovarao o raznim zajedničkim projektima i aktivnostima koje sprovode.

Koncerti "Dva sveta"; biće održani i 29. novembra u Sarajevu, u dvorani "Skenderija";, odnosno 1. decembra u Beogradu u "Sava centru".

Izvor: Informer.rs
Foto: Twitter/Vesti OnLine, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter