Izvor:
21.10.2017 u 22:59
0

MIA BORISAVLJEVIĆ: Bila sam u strahu kada sam ostala trudna!

Mia Borisavljević priznaje da je bila u strahu kada je ostala u drugom stanju. Pop pevačica koja je u petom mesecu trudnoće zbog toga svakodnevno čita knjige o materinstvu

Bila sam u strahu kada sam ostala trudna jer je za mene to nepoznato stanje. Nisam se plašila za svoje zdravlje ili kako ću se poroditi, nego same promene. Edukujem se, imam jednu fenomenalnu knjigu za sve buduće mame – kaže Mia.

Iako je u drugom stanju, ona i dalje trenira i vodi računa o ishrani.
Nisam se ugojila jer se hranim zdravo, vodim računa o tome ceo život. Nije danas čest slučaj da se žene mnogo ugoje u trudnoći, jer su se napokon edukovale i shvatile da to nije dobro ni za njih ni za bebu. Idem redovno na treninge, ali slabijeg intenziteta, sa mojom instruktorkom koja je takođe u drugom stanju – priča pevačica i dodaje da nije bahata trudnica:

Nisam razmažena sada, a nikada nisam ni bila jer nisam imala tu privilegiju u životu. Nemam posebne zahteve.

Ona i njen partner Bojan Grujić dobiće devojčicu, a budući tata je odlučio kako će se ćerka zvati.
Bojan je zacrtao jedno ime, ali ja se trudim da smislim nešto originalnije. Sviđa mi se i njegova zamisao, međutim imam problem jer poznajem mnogo ljudi i svako ime me podseća na nekoga, a ovoga puta bih volela da me ne vezuje ni za koga – objašnjava Mia.

Mia Borisavljević je u sredu snimila spot za pesmu "Kralju moj", a kada su došle novinarske ekipe pevačica je širom odećom sakrila trudnički stomačić, iako je pre toga imala usku haljinu. Ona kaže da će raditi još tri meseca.
– Nije mi teško da radim jer sam smanjila obim posla, rasterećena sam skroz. Nastupam petkom i subotom, a između toga snimam spotove. Radiću do januara i posle toga idem na pauzu. Snimali smo spot "Kralju moj" jedanaest sati i nije mi bio problem – kaže pevačica.

Izvor: Informer.rs
Foto: Instagram/miaborisavljevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter