Izvor:
22.10.2017 u 02:01
0

PREŽIVELA SAM PAKAO ZBOG VESNE ZMIJANAC: Zorica Brunclik o najstresnijem periodu u životu!

Zorica Brunclik tvrdi da je zbog Vesne Zmijanac proživela pakao. Pevačica kaže da joj je najstresniji period bio kad je počela da se zabavlja sa sadašnjim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, s kojim je Vesna bila u braku.

Moja porodica i ja smo pre 25 godina mnogo plakali zbog Vesne Zmijanac. Tada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svet poznatih. Vesnu sam upoznala kao pevačicu koja je pevala na vašarima i na Ibarskoj magistrali. Tada je imala samo dve pesme: „Vetar duva oko kuće“ i „Ori, Mile, al‘ duboko“. Onda je upoznala Kemiša, za koga se udala, i ja sam im čak bila na svadbi i nosila poklon. On joj je dao prelepu pesmu „Nevera moja“, a ubrzo su se i razveli – seća se Brunclikova.

Ona kaže da joj je Vesna smestila:

Neko pametan, a to nije Vesna jer ona tako nešto nije mogla da smisli, rekao je kako je ta pesma nastala zahvaljujući drugarici koja joj je otela muža. To je objavila u jednim novinama i tada je meni nastao pakao u porodici. Moja deca su imala problem, a ja sam bila stalno lustrirana zahvaljujući njoj i njenim vezama, koje su krojile njenu karijeru. Svi su me gledali kao babarogu. Ona je rekla da se ne seća da je bila u braku s Kemišem jer joj je bilo mnogo dosadno. Ja se sećam kako je mojoj porodici naneta nepravda i koliko smo mi imali problema. Poigrala se našim životima. Nas dve nikad nismo mogle da budemo drugarice – objasnila je Zorica u jednoj emisiji.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter