Izvor:
22.10.2017 u 15:20
0

LJUBA ALIČIĆ „UDARIO“ NA ŠABANA: On je proklet i alav!

Ljuba Aličić optužio je nekadašnjeg velikog prijatelja Šabana Šaulića da je lopov i alav na novac i da je proklet zbog toga.

Poznati Šapčanin isprozivao je svog sugrađanina da sav bakšiš koji zaradi na privatnim proslavama trpa sebi u džep, iako bi trebalo da ga podeli s muzičarima na ravne časti.

– Šaban bi hteo samo da on živi i niko više! Nemam ja ništa protiv njega, mi smo Šapčani, iz istog smo kraja, znamo se godinama. Jednostavno, čovek je takav, ne znam zbog čega. Da se ne lažemo, uvek je bio takav i nikad mu nije bilo dosta para. Nije ovo da ga sad otrcavam i ogovaram, ali nije u redu. Neka žive i drugi ljudi, ne samo on. Nije mi jasno kako neko može biti toliko alav i proklet zbog para – rekao je on i dodao:

Ne možemo svi mi biti Šaban Šaulić, Miroslav Ilić ili još neke zvezde, svako radi za sebe. Zaista ne bih voleo da sad ispadne da nešto imam protiv čoveka, naprotiv, poštujem ga, samo mi se ne sviđaju njegovi stavovi i ponašanje. Nikad mi se to nije dopadalo kod njega”, kaže Aličić za Kurir i dodaje da Šaulića, bez obzira na njegovo ponašanje, poštuje kao pevača koji je napravio zavidnu karijeru:

– Ne ulazim u to ko je bolji pevač i ko ima lepše pesme, svi imaju različite ukuse. Nikada se nisam takmičio. Šaban je vrhunski pevač i njegovi hitovi će se pevati doveka – završava on.

Izvor: Svet
Foto: Arhiva
Instagram/sabansaulic1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter