Izvor:
23.10.2017 u 19:47
0

KARLEUŠA: Nadam se da ću organizovati koncert u Zetri!

Pop zvezda Jelena Karleuša sinoć je došla u Sava centar na koncert Ane Bekute i, kako nam je rekla već na ulazu, apsolutno ništa nije moglo da je spreči da Ani pruži podršku.

  • Gde si bila prethodna dva dana?

– Je l' veruješ da na to pitanje nemam odgovor? Mislim, nemam inteligentan, smislen odgovor. Pojma nemam gde sam bila i mrtva sam umorna, ali ovo se ne propušta. Ana je moj veliki prijatelj i moja velika podrška, uvek je bila tu za mene i ja bih došla i u kolicima.

  • Kako je bilo u Sarajevu, na Lukasovom koncertu?

– Ludilo. Sinoć sam imala koncert, i pre toga sa Acom. Mislim, čestitke Aci na velikom spektaklu na prepunoj Zetri, svaki godine kažem sledeća sam ja za koncert u Zetri, ali evo oni su izgleda svi ažurniji od mene. Ali, do 2038. ćemo i to da organizujemo, mlada sam… (smeh)

  • Je l' Sava centar mali za tebe?

– Sve zavisi iz kojih si medija. Za neke medije je verovatno i prevelik, ali kada bi se moji fanovi pitali, kad je reč o Beogradu – da, naravno…

  • Šta misliš da je zaslužno za Aninu energiju na sceni i za taj osmeh?

– Pa mislim da je Mrkina potentnost pravi afrodizijak za ženu u najboljim godinama… (smeh)

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter