Izvor:
14.11.2017 u 22:34
0

STAJE NA LUDI KAMEN: Dara Bubamara planira svadbu daleko od očiju javnosti!

Luksuz puno košta, ali momak će da plati!

Dara Bubamara uveliko planira venčanje sa košarkašem Nemanjom Bezbradicom, s kojim je u vezi tek šest meseci, oni spremaju svadbu u Dubaiu.

Pevačica uporno pokušava da sakrije privatni život, a posebno momka s kojim nikada nije viđena u javnosti. Njeni prijatelji, oni malobrojni koji su imali priliku da upoznaju Nemanju, kažu da su njih dvoje idealan par i ne čudi ih što su odlučili da se venčaju posle pola godine zabavljanja.

Darina drugarica rekla je kako joj se pevačica poverila da će njeno i Nemanjino venčanje biti odmah posle koncerta u Areni.

– Nije mi otkrila kada ju je Nemanja zaprosio, ali mi je u poruci napisala da će svadaba biti u Dubaiu posle njenog koncerta u "Areni". Dara obožava Dubai, često ide tamo na odmor, pa pretpostavljam da je njena ideja bila da se tamo venča sa Nemanjom. Ona je juće otišla tamo nebi li se odmorila i zakazala hotel u kom će se venčati – rekla je njena prijateljica.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/darabubamara_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter