Izvor:
14.11.2017 u 23:58
0

EMINA JAHOVIĆ: Volim naš mentalitet, ne mogu da se družim sa svakim!

Emina Jahović jedna je od najuspešnijih domaćih pevačica koja već godinama sa porodicom živi u Istanbulu.

Međutim, iako mnogi misle da joj pored luksuza u Turskoj baš ništa ne nedostaje, Emina kaže da ipak nije sve tako savršeno.

-Najviše mi nedostaju prijatelji i rodbina. Ja nisam tip koji može da se druži sa svakim. Volim naš mentalitet ljudi, to je ono na šta sam ja navikla i vrlo slabo se uklapam u turske… Volim Istanbul, ali nismo na istoj frekvenciji ja i Turkinje, tako da, vrlo je teško. Mislim da je svako usamljen u inostranstvu. Nije to džabe… Kako se kaže, nostalgija – iznenadila nas je Emina iskrenom izjavom.

Budući da je na sebi nosila krzno, interesovalo nas da li je ono pravo ili ne.

– Moram da priznam da nosim i pravo krzno. Obožavam životinje i sve je to katastrofalno što se radi da bi se te stvari napravile, ali isto tako morali bi da se odreknemo kože i mesa i cipela i svih tih stvari pre nego što se odreknemo krzna. Žao mi je, ali imam i takvih komada, ne mogu da lažem. Ali, ovo nije pravo krzno – navela je pevačica.

Međutim, pored obaveza oko dece i muzike, Emina vredno radi i na privatnom biznisu, a pred našom kamerom otkrila je i o čemu se radi.

– Ja sam radila dve godine na jednoj šnali koja će izaći vrlo brzo, za jedno tri, četiri meseca i to je moj patent koji će izaći worldwide… To je nešto revolucionarno i ja se nadam da će to da raduje sve žene koje vole lepotu – rekla je Emina.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/eminajahovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter