Izvor:
15.11.2017 u 21:59
0

MERE PREDOSTROŽNOSTI: Lepa Nata u strahu za bebu, angažovala dva ginekologa!

Nataša Bekvalac sa svojim suprugom Lukom Lazukićem uskoro očekuje prinovu. Poznata pevačica bi ćerku trebalo da donese na svet u martu, a čini se da je pop zvezda pomalo i u strahu od trudnoće.

Bekvalčeva je preduzela sve mere predostrožnosti kako bi drugo stanje teklo po planu i beba se rodila zdrava. Angažovala je ne jednog, već dva ginekologa, a svakog meseca odlazi u Beč na kontrole kod doktora koji je poznat damama iz javnog sveta. Dobro upućeni kažu da je reč o lekaru uz čiju pomoć je Seka Aleksić ostala trudna i rodila sina Jakova.

Iako se govorilo da će se upravo zbog toga poroditi u Beču, ipak je od te ideje odustala pa će ćerku na ovaj svet doneti u Beogradu.

Nataša je zahtevala da prođe i sve testove kako bi se utvrdilo da je sve u redu jer je u strahu da li će sve proteći po planu.

Kurir.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter