Izvor:
18.11.2017 u 22:10
0

POTRESNA ISPOVEST JELENE DOKIĆ: Tata me je zlostavljao, ali me ništa nije bolelo kao ono što mi je uradila majka!

Bivša teniserka Jelena Dokić u autobiografiji ‘'Nesalomiva'’ je otkrila kako ju je otac Damir zlostavljao, ali i da je majka Ljiljana svemu tome svedočila, a da pritom nije reagovala.

– Mama se skoro nikada nije mešala niti je pokušavala da spreči da me bije. Jednom je samo, jedva čujnim glasom, rekla: ‘Molim te, prestani’. On joj je odgovorio: ‘Umukni i odj”… – napisala je popularna teniserka.

Jelena razume takav majčin stav.

– Za nju je tortura normalna. I ona je bila zlostavljana, i emocionalno i psihički, a i nju je tukao. Nikada se nije mešala šta god da mi je radio – objasnila je Jelena Dokić.

Teniserki su naročito duboko u sećanju urezane batine dobijene u Torontu posle poraza od Končite Martinez.

– Drao se na mene i prebio me kaišem u kupatilu. Vukao me je za uši, pljuvao me, a onda terao da satima gola stojim nasred hotelske sobe. Moja majka je nemo sve to gledala – dodaje Jelena.

– Ona nije imala sopstveno mišljenje, potčinjavala mu se, uvek zauzimala njegovu stranu. Nije smela da priča o tenisu sa mnom i nikad mi nije poželela sreću pred meč. Iako je moja majka redovno bila zlostavljana, to nije bilo istog stepena kao kod mene. Nju bi ošamario, a mene premlatio – rekla je nekada slavna teniserka.

Izvor: Svet.rs
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter