Izvor:
20.11.2017 u 16:09
0

KSENIJA BUJIŠIĆ: Posle dužeg vremena vaga je pokazala 40 kilograma!

Iako se već duži niz godina bavi modelingom i poslom voditeljke, publika ju je uglavnom zapamtila kao bivšu devojku naslednika Cece Ražnatović, zbog zajedničkih pojavljivanja u najgledanijim emisijama i javnih izliva ljubavi.

Ono što je do sada bilo nepoznato javnosti je činjenica da se lepa voditeljka borila sa anoreksijom, odnosno poremećajem u ishrani koji je kombinovan sa opsesivnim strahom od dobijanja na težini.

Mnoge će zaprepastiti to što je Ksenija danas presrećna što konačno ima 40 kilograma, zbog čega se da samo naslutiti koliko je pre toga imala.

– Posle dužeg vremena vaga je pokazala 40 kilograma. Dokaz da je babina kuhinja i dedina upornost rešenje za sve. Anoreksijo, pokušaj neki drugi put, jer ova runda je moja! – ponosno je napisala Bujišićeva na Instagramu.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/mrs.raznatovicksenija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter