Izvor:
24.11.2017 u 04:26
0

MIRKA VASILJEVIĆ OTKRIVA: Zbog čega ceo život ima istu fruzuru!

Mirka Vasiljević za sebe tvrdi da je kukavica kad je u pitanju kosa zbog čega od prvog razreda osnovne škole nosi istu frizuru, a sviđaju joj se parfemi jačih nota koje može da oseti i ona i oni oko nje.

– Kad je reč o kosi, prilična sam kukavica, od prvog razreda osnovne škole nosim istu frizuru, razlika je samo u nijansi boje. Ponekad dođem u salon s nekom idejom, a onda se u poslednji trenutak predomislim, pa zatražim da mi samo malo skrate krajeve. Jednom mesečno odlazim na tretmane kod frizera, a kod kuće sam isprobala sve poznate recepte, uključujući maske od jaja i kokosovog ulja, kaže Mirka. Kao i većina žena, popularna glumica ne može da odoli parfemima.

– Sviđaju mi se parfemi jačih nota koje mogu da osetim i ja i oni oko mene. Drage osobe i lepe događaje pamtimo i po mirisima. Nemam određeni, menjam ih s vremena na vreme, a ljudi iz mog okruženja znaju kakve volim pa ih često dobijam na poklon, rekla je glumica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Opusteno.rs, Instagram/mirkavasiljevicfans

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter