Izvor:
26.11.2017 u 14:14
0

NOSTALGIČNA JELISAVETA ORAŠANIN: Druga strana devojačke večeri!

Iako je tek nedavno splaslo interesovanje za novopečeni bračni par Jelisavetu Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića, glumica je ponovo “uznemirila” fanove kada je na društvene mreže postavila jednu nostalgičnu fotografiju sa njene devojačke večeri.

Prošlo je nekoliko meseci od kada je poznata glumica okupila društvo i oprostila se od devojačkog načina života, ali tek sada je rešila jedan trenutak da podeli sa javnosti.

Ako je suditi prema slici koju je objavila glumica na Instagramu i označila koleginice, tu su bile Anja Alač, Tamara Dragičević, Nina Janković, Miljana Gavrilović. Kada ih je ponela atmosfera, one su skočila u bazen u kupaćim kostimima ili brushalterima gde su đuskale ostatka večeri. Izgleda da je muški deo ekipe bio zadužen za atmosferu i muziku, ali oni su ipak ipak ostali van bazena.

– Druga strana devojačke večeri – napisal je Jelisaveta uz fotografiju koju je objavila tek posle pet meseci od svadbe.

Izvor: Story.rs
Foto: instagram/jagodenamagli

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter