Izvor:
26.11.2017 u 16:06
0

SABOTIRAJU ME: Šemsa Suljaković otvoreno o ljubomori na estradi!

Dobila sam objašnjenje od vlasnika kluba da je neko provukao informaciju da sam u žalosti jer mi je tek umrla majka, te da nikako neću doći

Šemsu Suljaković primorao je vlasnik jednog lokala iz Švajcarske da se putem video-linka uključi uživo na njegovu stranicu na Fejsbuku kako bi potvrdila da će doći na nastup, jer je neko proneo priču da je otkazala tezgu zbog smrti majke.

Bila sam zaprepašćena jer niko nikada tako nešto nije tražio od mene. Dobila sam objašnjenje od vlasnika kluba da je neko provukao informaciju da sam u žalosti jer mi je tek umrla majka, te da nikako neću doći. Ostala sam u čudu, a onda mi je on pojasnio da je neko ljubomoran zbog mog angažmana. Onda sam se prisetila da su mi u Austriji ljudi izjavljivali saučešće, pa sam jednog čoveka pitala zbog čega, a on mi je kazao: „Jer vam je umrla majka“ – ispričala je za bosanske medije pevačica, kojoj je majka umrla još pre nekoliko godina.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter