Izvor:
27.11.2017 u 17:36
0

VELIKI POVRATAK TONI BREKSTON: Dobila titulu LEGENDE, a evo šta sprema slavna pevačica!

Toni Brekston ponela je titulu "Žive legende" na ovogodišnjoj dodeli nagrada "Soul Train".

Pevačica je sinoć za publiku izvela hitove "Breathe Again", "You Makin' Me High" i "He Wasn't Man Enough" uz fantastičan performans.

Pored sjajnog nastupa, svi su komentarisali da pevačica u 50. godini izgleda bolje nego ikada.

U njenu čast pevala je pevačica Džesi Džej, a Toni su iz publike podrile majka Evelin, kao i sestra Tamar Brekston, takođe pevačica.

Toni je kroz svoju 26-godišnju karijeru prošla razne periode u karijeri. Izdala je osam albuma, njen hit "Un-break My Heart" postao je evergrin, osvojila je sedam Gremi nagrada, igrala je u Brodveju i imala sopstevi šou u Las Vegasu, a pre godinu dana snimljen je i film o njenom životu.

Nažalost, pratili su je i loši periodi, te je dvaput bankrotirala, imala je manje slomove karijere, a boluje i od lupusa.

Ipak, ona se dokazala kao pravi borac i danas kaže da publika tek od nje može da očekuje velika iznenađenja.

Da je zaista tako dokazuju i novi singlovi "Deadwood" i "Coping", sa novog albuma "Sex & Cigarettes", koji izlazi u februaru 2018.

Da li ste spremni za povratak R&B legende?

Happytv.tv
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter