Izvor:
27.11.2017 u 20:49
0

KSENIJA BUJIŠIĆ: Jela sam jednom u nekoliko dana, padala sam u nesvest,a onda je vaga sve pokazala!

Ksenija Bujišić je još od detinjstva prisutna na malim ekranima. Kako je ona rasla, razvijala se i njena manekenska i TV karijera, ali ono što se nije duže menjalo je kilaža.

Mlada voditeljka nedavno je otkrila da pati od anoreksije.

– Letos su mi svi govorili da sam premršava. Jela sam u nekoliko dana po dva tri puta nešto malo, onda ne jedem ništa, pa kad osetim glad, popijem čašu koka kole, nisam uopšte vodila računa o tome, ni krvana slika se nije pogoršala, dok nisam počela da osećam konstantan umor i onda kada zaspim, ne mogu da se probudim, jer nisam imala atom snage, rekla je Ksenija i dodala da je bila neodgovorana.

– Jela sam jednom u nekoliko dana, padala sam u nesvest, dok nisam stala na vagu i vedela kako stvari stoje.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/ksenija.bujisic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter