Izvor:
29.11.2017 u 23:15
0

NIJE STAVILA TAČKU NA BRAK: Ana moli Rastu da se pomire!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta bili su u braku, koji je trajao samo godinu dana, a uprkos tome što je okončan sporazumnim razvodom, na njega nije definitivno stavljena tačka, barem što se tiče pevačice.

Nikolićeva se na sve načine trudi da vrati bivšeg muža u njihovo porodično gnezdo, pa je pre nekoliko dana sa njim razgovarala u četiri oka kako bi mu objasnila koliko nedostaje Tari i njoj.

Naime, kako izvor blizak pevačici navodi, Ana se kaje što je tako olako dopustila da joj brak propadne.

Ana je poludela kada je čula da Stefan traži stan, da se posle razvoda vratio momačkom životu i da sve češće izlazi. Ona je mislila da će ga njen zahtev za razvod prodrmati i urazumiti te da će se boriti za nju i ćerku, ali od toga nije bilo ništa. Kada je videla da ga je definitivno izgubila razvodom, Ana je odlučila da mu otvori dušu i kaže koliko nedostaje njoj i Tari te da bi volela da još jednom razmisli o svemu – govori dobro obavešten izvor i otkriva da je reper odbio bilo kakvu mogućnost da se pomire.

Rasta je saslušao sve što mu je Ana rekla, ali je ostao pri svom stavu da je najbolje za sve što su se razveli i da je on uvek tu šta god Tari bude trebalo. Rekao joj je da ne planira da ulazi ponovo u bračnu zajednicu sa njom i da je odlučan u tome iz više razloga, iako je glavni stalno neslaganje i svađe – otkrio je izvori dodao:

Kako bi prevazišla depresiju, u koju je upala, vratila se treninzima i najavila veliki povratak na scenu, koji će se dogoditi u novogodišnjoj noći, gde će prvi put posle godinu dana pauze pevati pred publikom.

Kako bismo proverili navode izvora, kontaktirali smo sa pevačicinim bratom i menadžerom Markom Nikolićem, ali on nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje informacije do kojih smo došli.

Nemojte da me zovete za privatne stvari, ubuduće ih nećemo komentarisati. Možete me zvati samo ako imate poslovna pitanja – izjavio je Marko.

Po navodima dobro obaveštenog izvora, Ana je zbog emotivnih posledica koje je na nju ostavio razvod rešila da potraži pomoć psihologa, kojeg posećuje već mesec dana.

Ana je shvatila da mora da potraži pomoć ukoliko želi da se iščupa iz depresije, koja je logična posledica tako teškog emotivnog razdoblja. Na preporuku prijatelja, otišla je kod cenjenog stručnjaka u toj oblasti i od tada redovno ide na seanse – rekao je izvor.

Sa druge strane, Stefan Đurić Rasta nije bio raspoložen ni da sasluša pitanje jer se na njegov broj javila se izvesna Dragana, koja je rekla da Rasta ne koristi više taj telefon, iako je poznato da je broj i dalje aktuelan kontakt-telefon repera.

Informer.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter