Izvor:
29.11.2017 u 23:20
0

NATA U ŠOKU: Ostaje bez grova nad glavom!

Dok je bila u braku sa Ljubom Jovanovićem, pop pevačica Nataša Bekvalac kupila je plac u Čeneju na kojem je počela da gradi kuću s bazenom, kojoj preti rušenje. Naime, u dokumentaciji piše da je Bekvalčeva preko tadašnjeg advokata podnela zahtev, ali ju je Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove Novog Sada odbila.

Problem je u tome što na toj parceli nije dozvoljeno podizanje objekata, budući da nije reč o građevinskom, već poljoprivrednom zemljištu.

U to vreme je bila u braku sa direktorom "Pionirskog grada" Ljubom Jovanovićem koji se time bavio. U međuvremenu njih dvoje su se razveli, a Ljuba je sve papire za dobijanje građevinske dozvole ostavio advokatu. On je u pevačicino ime, u junu ove godine podneo novi zahtev za izdavanje građevisnke dozvole, ali je odbijen – otkrio je izvor blizak pevačici i dodao da pevačica mora da dostavi ispravnu dokumentaciju ili će joj objekat biti srušen.

– Nataša je priložila svu dokumentaciju kao i nacrt objekta. Izlaskom inspekcije na teren i uvidom u papire, kao i u katastar, utvrđeno je da se zemljište koristi u namenu za koju nije predviđeno. Parcela je upisana kao njiva 1. klase, što znači da je u pitanju poljoprivredno zemljište na kojem nije dozvoljena grdanja. Može da se zida tek kad se primenjuje u građevinsko, što Nataša nije uradila. Za to su joj bila potrebna dodatna novčana sredstva, kao i posebna papirologija – otkrio je izvor.

Trudna pevačica je, inače, planirala da se nakon porođaja iz svog stana na Dedinju preseli na salaš, a sada je sve pod znakom pitanja, budući da kuća nije završena, a da je njena dalja gradnja neizvesna.

Informer.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter